06 302 64 641 info@sancoaching.nl

over mij

sandra-san-coaching-dokkum

Mijn naam is Sandra Smits Soepboer. Naast moeder van vier kinderen ben ik kwaliteitsondersteuner in het basisonderwijs, pedagogisch coach en beleidsmedewerker in de kinderopvang. Ik ben gecertificeerd als trainer en coach. Vanuit mijn opleidingen, ervaring én mijn passie voor ontwikkelen en opvoeden ondersteun ik je graag.

Na een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik besloten meer te doen met mijn passie voor ontwikkelen en opvoeden. In 2015 werd ik de trotse eigenaresse van Sancoaching. Mijn missie is ouders, opvoeders en professionals in hun kracht te zetten. 

De afgelopen jaren heb ik mij steeds verder mogen ontwikkelen en ben ik mij onder andere gaan specialiseren in gedrag. Ik ben deskundige op het gebied van gedragspatronen, (baby)behoeftes en kinderen en emoties.

De coachingssessies, workshops en trainingen en bijeenkomsten zijn bij mij persoonlijk, gemoedelijk en, waar het kan, met een beetje humor! 

Ik volg regelmatig nieuwe cursussen, trainingen en bezoek inspiratiebijeenkomsten. Soms is dit een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod en soms ontstaat er iets nieuws. Wil je hier graag van op de hoogte gehouden worden? Kijk dan regelmatig op de website of volg mij op facebook en/of LinkedIn.

‘Je bent een warm persoon, heel lief en begripvol en je kan goed luisteren. Ik kan altijd bij je terecht. Zo mooi om te zien dat je met liefde de kinderen verder wilt helpen in hun ontwikkeling. Je bent echt een fijne coach met de eigenschap dat je het beste uit ouders/kinderen/ collega’s wilt halen zodat ze nadenken over hun eigen handelen en zelf kunnen groeien.’ 

M.

Pedagogisch medewerker kdv.

‘Aan Sandra hebben wij, als kinderopvang (kdv en bso) een bijzonder deskundige coach. Zij helpt waar nodig, ondersteunt ons allemaal, zowel team als persoonlijk en staat open voor alle vragen die kunnen voorkomen omtrent gedrag, opvoeden of wet IKK.
Sandra gaat altijd uit van het positieve en die benadering past perfect bij ons!’

San Coaching Dokkum

Contact

Eelaan 17
9101 JE Dokkum
E info@sancoaching.nl
T 06 302 64 641

crkbo-docent